• Národný certifikát kvality eTwinning

          • Prvýkrát sme sa zapojili aj my do tohto projektu a hneď úspešne. Za prácu na projekte v rámci eTwinning Slovakia naša škola získala Národný certifikát kvality. Ďakujeme chlapcom z bývalej 3.A, pod vedením Gabriely Nátterovej.

            eTwinning je najväčšia komunita škôl v Európe, ktorá umožňuje zamestnancom a žiakom všetkých typov škôl spájať sa na diaľku, komunikovať v bezpečnom virtuálnom prostredí, vytvárať partnerstvá, pracovať na projektoch, zdieľať materiály a nápady, učiť sa navzájom z dobrých príkladov a realizácie projektov a vytvárať tak komunitu so spoločným cieľom: zábavnou a inovatívnou formou vzdelávať svojich žiakov a študentov.

          • Slávnostné otvorenie školského roku 2024/2025

          • Vážení rodičia, milí žiaci, slávnostné otvorenie školského roku 2024/2025 sa uskutoční dňa 02.09.2024 o 08.30 hod. pred budovou školy. Žiaci 1. ročníkov prídu do školskej jedálne o 8:00 hod.

          • OZNAM ŠKOLSKEJ JEDÁLNE

          • Vážení rodičia, milí žiaci, naša školská jedáleň funguje na elektronickom systéme stravovania cez aplikáciu STRAVA.sk.


            Študenti prvého ročníka, ktorí sa chcú stravovať, sa musia prísť OSOBNE ZAREGISTROVAŤ. Prineste si, prosím, so sebou napríklad ISIC kartu alebo kartu na autobus, prípadne Vám predáme čip na stravovanie, tu sa to zosníma a bude Vám pridelené IDENTIFIKAČNÉ ČÍSLO. Toto ID číslo sa bude používať pri platbe na účet ako variabilný symbol.


            Platba je možná aj v hotovosti, priamo v kancelárii školskej jedálne.
            Identifikačné číslo použijete pri registrácii v aplikácii Strava.sk, cez ktorú si budete môcť prihlasovať aj odhlasovať stravu.


            Cena stravenky je od 1.9.2024 3,10 eur.

            V prípade ďalších informácií ma, prosím, kontaktujte v čase od 7.00 hod. -14.00 hod. v kancelárii školskej jedálne.
            tel.číslo: 042/4340524 - Surová Monika
            email: kuchyna.sos@gmail.com

            Surová Monika
            vedúca Jedálne SOŠ strojnícka